عدم اتصال به وای فای (wi-fi)، در ویندوز 10 را چگونه حل کنیم؟

حتما برایتان پیش آمده است که کار واجبی دارید ولی سیستم شما به وای فای وصل نمی شود با ما در پلاتیوم همراه باشید!

0

عدم اتصال به وای فای مشکلی است که خیلی از افراد با آن مواجه شده اند. احتمالا شما یکی از کسانی هستید که در خانه ی خود مودم یا روتر دارید. بنابراین، می توانید به راحتی از تبلت، تلفن همراه و کامپیوتر های رومیزی و لبتاب خود به اینترنت دسترسی پیدا کنید و اصطلاحا به اینترنت، کانکت یا متصل شوید.

اگر رایانه ی رومیزی دارید، احتمالا قابلیت وای فای بی سیم را ندارد و باید از اتصال اترنت استفاده کنید. با این حال، تا به حال برایتان پیش آمده است که مشکل disconnect شدن و یا عدم اتصال را از طریق وای فای و یا اترنت خود مشاهده کنید؟

برای کاربران ویندوز 10، 8 و 7، پاسخ احتمالاً بله است. اما، راه حل مشکل شما آسان است. شما می توانید به سادگی مشکل قطع ارتباط مکرر شبکه ی wi-fi خود را برطرف کنید. با ما در پلاتیوم همراه باشید.

مشکلات مربوط به عدم اتصال وای فای

به طور معمول، این مشکل بیشتر در رایانه ها و لبتاپ های قدیمی مشاهده می شود. این مشکل به دلیل خرابی سخت افزار لبتاب یا رایانه ی شماست. اگر مشکل همین باشد شما کار زیادی لازم نیست انجام بدهید. اما، اگر یک لبتاب یا کامپیوتر نو خریداری کردید و این مشکل را مشاهده نمودید، قطعا این مشکل جدی خواهد بود. ممکن است مشاهده کنید که همچنان به وای فای متصل نمی شوید و در حالت disconnect قرار دارید، در این صورت باید تمام تلاش و همت خود را بکار گیرید تا بتوانید این مشکل غیر منتظره و غیر قابل پیش بینی را حل کنید.

چگونه باید مشکل عدم اتصال به وای فای (wi-fi) را در ویندوز 10 بر طرف کنیم؟

خوب، حالا وقت آن فرا رسیده است که یک سری راهکار ها و راه حل هایی را برای مشکل عدم اتصال به وای فای را برای شما معرفی کنیم. این 9 راهکار و راه حل، برای ویندوز 7، 8، 10 کارساز خواهد بود و احتمالا مشکل شما را حل خواهد کرد.

1. آخرین وضعیت به روزرسانی سیستم درایور خود را بررسی کنید:

این اولین متد یا روشی است که شما باید برای رفع هر مشکلی که ممکن است نتیجه ی آن، ناسازگاری در سیستم درایور لبتاب یا کامپیوتر شما باشد، بررسی کنید.

به روزرسانی درایور Wi-Fi می تواند تمام مشکلاتی که منجر به ناسازگاری در عدم اتصال شما به وای فای (wifi) شده است را برطرف کند.  برای به روزرسانی درایور، می توانید کارهای زیر را انجام دهید:

  • در ابتدا دکمه ی win بر روی کیبورد و کلید R را همزمان فشار دهید و عبارت devmgmt.msc را تایپ کنید و سپس Enter را فشار دهید.
  • پنجره ی divice manager باز می شود.
  • حالا، آداپتورهای شبکه یا Network Adapter به تفصیل شرح داده می شود.
  • اکنون، روی درایور WiFi راست کلیک کرده و Update Driver Software را انتخاب کنید.
  • سپس، گزینه ی Search automatically for updated driver software را انتخاب کنید.
  • تمامی دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید.
  • شما همچنین باید این کار را برای سایر آداپتورهای شبکه یا Network adapter های دیگر انجام دهید و رایانه شخصی خود را مجدداً راه اندازی یا Restart کنید.
  • اکنون، باید پیدا کنید که تمامی مشکلات مربوط به عدم اتصال وای فای در ویندوز شما برطرف و ترمیم شده است.

یا می توانید از تقویت کننده ی درایور برای نصب، به روزرسانی یا رفع آداپتور بی سیم خراب یا معیوب، استفاده کنید. این راهکار می تواند غالبا مشکل عدم اتصال وای فای را در ویندوز 10 رفع کند.

عدم اتصال به وای فای

2. تنظیمات برق را تغییر داده و یا اصلاح کنید:

این دومین روش مؤثر ما برای حل مسئله ی قطع مکرر وای فای، در رایانه های ویندوزی است. برای لپ تاپ یا نوت بوک، ویندوز دارای ویژگی power plan است. که برای صرفه جویی در مصرف باتری که عامل بسیار مهمی تلقی می شود نیز کار می کند.

اما، برخی مواقع، ممکن است تاثیرات بدی داشته باشد. اگر  حالت ذخیره ی باتری یا حالت متعادل فعال باشد، ممکن است عملکرد کاملی را از رایانه ی شخصی خود دریافت نکنید. برنامه عملکردی بالا، راهی برای کامل کردن رایانه ی شخصی شماست. اما، این کار می تواند باتری شما را به میزان قابل توجهی تخلیه کند.

با این حال، در حالت کارایی بالا یا High performence mode، ممکن است شانس تصادفی کمتری را برای این مسئله؛ که ویندوز از وای فای قطع گردد و دارای مشکلات مربوط به اتصال شود را داشته باشید.

اگر احساس راحتی نمی کنید، می توانید کار دیگری انجام دهید. فقط، قابلیت حفاظت از باتری یا battery saver functionality را در درایور وای فای خود غیرفعال کنید. انجام این کار می تواند، هرگونه مشکل عدم اتصال به وای فای را در ویندوز 10، 8 یا 7 رفع کند.

دستورالعمل هایی که می توانید انجام دهید در اینجا لیست شده است:

  •  Windows Device Manager را مانند روش 1 را باز کنید.
  • سپس بر روی آداپتور wi-fi خود دوبار کلیک کنید.
  •  زبانه مدیریت نیرو یا Power management را باز کنید.
  • تیک Allow this computer to turn off this device to save power را بردارید
  •  OK را کلیک کنید و رایانه شخصی خود را راه اندازی مجدد یا Restart کنید.

از حالا، شما نباید با مشکل قطع ارتباط  یا عدم اتصال از طریق وای فای روبرو باشید.

3. غیرفعال کردن / فعال کردن wireless:

این راهکار می تواند یک راه حل موقت برای رفع مشکل اتصال wifi در ویندوز باشد. فقط لازم است که، این موارد را دنبال کنید:

  • اول از همه اتصال خود را از Wi-Fi قطع کنید یا disconnect کنید.
  • سپس دکمه ی ، Win و R را فشار داده تا پنجره ی RUN باز شود.
  • حالا، ncpa.cpl را تایپ کرده و کلید Enter را بزنید.
  • در این مرحله، بر روی آداپتور بی سیم یا Wireless adapter خود راست کلیک کرده و گزینه ی غیرفعال کردن یا Disable را انتخاب کنید.
  • دوباره، بر روی آن راست کلیک کرده و روی Enable کلیک کنید.
  • بیشتر لپ تاپ ها یا نوت بوک ها دارای کلید وظیفه یا function key برای فعال کردن یا غیرفعال کردن اتصال بی سیم هستند. همچنین شما نیز می توانید از آن استفاده کنید.
    اکنون، مشاهده می کنید که دیگر با آن مشکل روبرو نیستید.
  • وصل نشدن به وای فای

در حقیقت، این راهکار یک راه حل موقت برای رفع مشکل قطع ارتباط مکرر wi-fi است. بنابراین، شما نباید فقط به این روش اعتماد کنید. مراحل بعدی را نیز دنبال کنید.

4.  TCP / IP Stack را مجددا تنظیم یا Reset کنید:

اکنون، کار دیگری که می توانید انجام دهید این است که  TCP / IP Stack را تنظیم مجدد و تنظیم خودکار کنید. این روش را در قسمت پشتیبانی سایت لنوو پیدا کردم. همچنین این روش می تواند در مسئله ی قطع اتصال Wi-Fi کمک کننده باشد. برای این کار می توانید از برخی دستورات استفاده کنید:
در ابتدا، از صفحه کلید خود، کلید Win و X را به طور همزمان فشار دهید.
اکنون، (Command Prompt (Admin را انتخاب کنید.

حالا دستورات زیر را اجرا کنید:

NETSH INT IP RESET C:\RESTLOG.TXT

NETSH INT TCP SET HEURISTICS DISABLED

NETSH INT TCP SET GLOBAL AUTOTUNINGLEVEL=DISABLED

NETSH INT TCP SET GLOBAL RSS=ENABLED

رایانه ی خود را مجدداً راه اندازی یا Restart کنید تا این فرآیند به طور کامل انجام شود.
حالا باید مشکل عدم اتصال به وای فای ویندوز، در لپ تاپ یا نوت بوک، برطرف شود.

5. تنظیم مجدد اتصال یا Reset Connection:

اگر هنوز مشکل شما حل نشد، می توانید تنظیمات اتصال خود را با استفاده از برخی دستورات، تنظیم مجدد یا Reset کنید. عیب یابی کردن هرگونه مشکلات مربوط به اتصال اینترنت، می تواند امری بسیار مفید باشد.

  • Command Prompt را به عنوان Admin، همانند روش قبلی که ذکر کردیم، باز کنید.
  • سپس، دستورات زیر را تایپ کرده و برای هر یک از آن ها کلید Enter را بر روی کیبورد، فشار دهید.

netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

 

اکنون بررسی کنید که آیا این دستور می تواند به رفع مشکل عدم اتصال وای فای در ویندوز کمک کند یا خیر؟

6. تأیید هویت IEEE 802.1X را غیرفعال کنید

گاهی اوقات تأیید هویت IEEE 802.1X می تواند باعث مشکل عدم اتصال مکرر Wi-Fi در ویندوز یا هر سیستم عامل دیگری شود.

بنابراین، می توانید این ویژگی را غیرفعال یا Disable کنید و مشاهده کنید که این مشکل برطرف شده است. در اینجا یک سری دستورالعمل هایی برای غیرفعال کردن آن آمده است:

  • اول از همه، RUN را باز کنید، ncpa.cpl را تایپ کنید و بر روی OK کلیک کنید. اتصالات شبکه یا network connections برای شما باز خواهد شد.
  • اکنون، روی اتصال بی سیم خود یا wireless connection راست کلیک کرده و مشخصه ی مربوطه را انتخاب کنید.
  • سپس، بر روی پیکربندی یا Configured کلیک کنید.
  •  اکنون، تأیید هویت 802.1X یا 802.1X Authentication را غیرفعال کنید.

توجه: ممکن است این گزینه را پیدا نکنید. اما، شاید گزینه های مشابه دیگری در دسترس باشد. فقط آن را غیرفعال کنید و ببینید که آیا این مورد می تواند به شما کمک کند یا خیر!!

7. عیب یابی شبکه یا Network Troubleshooter را اجرا کنید

  • هنوز هم مشکل عدم اتصال وای فای را به صورت مکرر حس می کنید؟ می توانید راهکار عیب یابی شبکه ی ویندوز را امتحان کنید. این کار ممکن است مشکل شما را برطرف کند. برای اجرای این عیب یابی می توانید موارد زیر را انجام دهید:
  • به سادگی می توانید، با فشار دادن Win + I به قسمت تنظیمات بروید.
  • سپس، به بخش بروزرسانی و امنیت < عیب یابی یا Update & Security > Troubleshoot بروید.
  •  اکنون، عیب یاب شبکه (Network Adapter ) و عیب یابی کننده ی اتصال به اینترنت ( Internet Connection troubleshooter ) را اجرا کنید. امیدوارم این موارد بتواند مشکل شما را به صورت کامل برطرف کند.

8. تنظیم مجدد شبکه یا Network Reset را امتحان کنید

اگر کاربر ویندوز 10 هستید و برای وصل شدن به اینترنت مشکل دارید و مشکل عدم اتصال به وای فای را هنوز نتوانستید برطرف کنید، می توانید Network Reset یا تنظیم مجدد شبکه را اجرا کنید. این مورد در جدیدترین نسخه ی ویندوز 10 ساخته شده است.

سپس ، روی بازنشانی اکنون کلیک کنید. همه چیز مربوط به تنظیمات شبکه ویندوز را تنظیم مجدد می کند. در بسیاری از موارد ، مشکلات مشترک اتصال به اینترنت را برطرف می کند. بنابراین ، ممکن است مشکل قطع ارتباط wifi را نیز برطرف کند. به مسیر Settings > Network & Internet > Network Reset بروید و سپس بر روی Reset Now کلیک کنید. هر چیزی که مربوط به تنطیمات شبکه ی ویندوز باشد را Reset یا تنظیم مجدد خواهد کرد. این روش در بسیاری از موارد، مشکلات معمولی و متداول اتصال به اینترنت را می تواند بر طرف و ترمیم نماید. بنابراین مشکل عدم اتصال به وای فای را نیز می تواند حل کند. فقط کافی است که امتحان کنید!

9. یک روش عجیب و خارق العاده برای رفع مشکل عدم اتصال به وای فای:

این روشی که می خواهیم خدمتتان عرض کنیم، روشی خارق العاده است. بنابراین، من آن را در آخر برای شما قرار دادم. اگر از ویندوز 10 یا x.8 استفاده می کنید، فقط  کافی است حالت هواپیما یا airplane mode را فعال کنید. سپس، فقط تیک Wi-Fi را فعال کنید. به جز این مورد، تمامی اتصالات بی سیم دیگر، مانند بلوتوث، غیرفعال باقی می مانند. برای برخی از کاربران، این روش بسیار عالی عمل می کند. آن ها دیگر با مشکلات بیشتری از عدم اتصال به وای فای مواجه نخواهند شد.

اگر هنوز با هم این مشکل روبرو هستید و نمی توانید به وای فای متصل شوید، تمایل دارم که  SFC یا DISM Command را اجرا کنم. حتی اگر، پس از تنظیم مجدد ویندوز مشکلی وجود داشته باشد، ممکن است  سخت افزار یا روتر شما دارای اشکالات و یا ایراداتی باشد. می توانید روتر یا مودم خود را عیب یابی کنید.

خب، امیدوارم که این 9 راهکار را که برای رفع مشکل عدم اتصال به وای فای، که خدمتتان توضیح دادم برایتان مفید بوده باشد و توانسته باشید مشکل مربوط به اتصال اینترنت وای فای خود را بر طرف کرده باشید.

منبع

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.