آموزش ساخت سایت مپ در وردپرس

0

ساخت سایت مپ شامل یک صفحه XML است که می توانید با استفاده از آن همه صفحاتی که در وردپرس منتشر می کنید را در این صفحه به صورت لینک شده و در صورت لزوم امکان دسته بندی برای انواع نوشته ها ، برگه ، برچسب ، رسانه و… را خواهید داشت تا با استفاده از آن هر بار که شخصی وارد سایت شما می شود ، موتور های جستجو گوگل وب سایت شما را بررسی کند تا با مراجعه به آدرس نقشه سایت وردپرس که به صورت xml ساخته شده سریع تر از پیش صفحات شما را ایندکس کنند.

بنابراین وقتی شما صفحه ای را منتشر می کنید ، نقشه سایت وردپرس نیز آپدیت می شود و لینک در نقشه سایت xml قرار میگیرد ، اما وقتی نقشه سایتی وجود نداشته باشد ، لازم است تا یکی از صفحات خودتان را به این صفحه لینک بدهید تا صفحه جدید را مشاهده کرده و آن را ایندکس کنید.

بنابراین در حالت کلی xml وردپرس به کمک موتور های جستجو گر می آید تا لینک های شما را به صورت کامل بررسی کند.

خب حالا که متوجه اهمیت موضوع سئو شده اید ، تا انتها همراه ما باشید تا به صورت کامل آموزش ساخت سایت مپ در وردپرس را برای شما به اشتراک بگذاریم.

آموزش ساخت سایت مپ در وردپرس

همانطور که در قبل گفتم در این مطلب می خواهیم به معرفی افزونه Google XML Sitemaps بپردازیم که با بهره گیری از آن می توانید نقشه سایت در وردپرس بسازید. این یکی از افزونه های محبوب و پرطرفدار گوگل است که امروزه بیش از 2 میلیون نفر آن را نصب کرده اند و به وسیله آن سایت مپ را برای خود ساخته اند. امتیاز این افزونه 4.9 است که نشان دهنده کیفیت بالای آن می باشد.

بعد از نصب و فعالسازی این افزونه منویی با نام XML-Sitemap در قسمت تنظیمات وردپرس به پیشخوان اضافه می گردد ، شما می توانید بر روی آن کلیک کنید تا به صفحه افزودن سایت مپ در وردپرس هدایت شوید.

Notify Google about updates of your Blog: با فعال کردن این گزینه هر بار که نوشته جدیدی را منتشر می کنید یک اعلان برای موتور های جستجو گوگل ارسال می شود تا از ساخت صفحات جدید مطلع شده و بتوانید آنها را ایندکس کنید.

Add sitemap URL to the virtual robots.txt file: با فعال کردن این گزینه آدرس نقشه سایت شما در فایل robots.txt وردپرس ادد می شود و بدین ترتیب از موتور های جستجو گوگل خواسته می شود تا محتوای نقشه سایت را از طریق این فایل بررسی کنند.

Notify Bing (formerly MSN Live Search) about updates of your Blog: با فعال کردن این گزینه هر بار که محتوای جدیدی منتشر می کنید یک اعلان برای موتور جستجوی بینگ ارسال می شود تا از ساخت صفحات جدید مطلع شود و آنها را اینها را ایندکس کند.

Try to increase the memory limit to: این گزینه برای فعال سازی حافظه افزونه ها در وردپرس است که نیازی به استفاده از آنها نمی باشد.

Try to increase the execution time limit to: این گزینه برای تغییر زمان اجرای افزونه ها بر روی وردپرس می باشد.

Try to automatically compress the sitemap: این گزینه برای فشرده سازی نقشه وردپرس sitemap است تا حجم نقشه سایت شما را کاهش دهد.

Override the base URL of the sitemap: اگر وردپرس را بر روی دایرکتوری نصب کرده اید و آدرس سایت اصلی خودتان را روی آن قرار دادید ، لازم است تا در این بخش آدرس سایتتان را ثبت نمایید. سپس این تغییرات را به فایل htaccess انتقال دهید.

Include a XSLT stylesheet: اگر قصد دارید تا از استایل sitemap برای وردپرس خود استفاده کنید باید با پسوند XSL در این بخش آدرس فایل استایل را وارد کنید تا استایل دلخواهتان برای نقشه سایت نمایان شود. به این نکته نیز دقت داشته باشید که باید تیک Use default برداشته شود تا عملیات به درستی به اتمام برسد.

Include sitemap in HTML format: این گزینه برای پشتیبانی وردپرس sitemap از فرمت HTML است.

Allow anonymous statistics: با فعالسازی این گزینه ، اطلاعات درباره ورژن وردپرس ، php ، تعداد محتوا ها و سایت شما برای نویسنده افزونه فعال می شود.

Do not use automatic priority calculation: با بهره گیری از این گزینه می توانید مشخص کنید که ارزش تمامی مطالب در وب سایت یک ساله می باشد.

نکته: اگر این حالت را فعالسازی کنید ، دیگر نباید تنظیمات مربوط به Priorities را ویرایش کنید.

Comment Average: با این گزینه مشخص می شود که ارزش مطالب شما بر اساس کامنت چقدر است.

Comment Count: شما با فعالسازی این تیک می توانید ارزش کامنت ها را مشخص کنید.

sitemap content: در این بخش می توانید مشخص کنید که محتوای نقشه سایت شما شامل چه قسمت هایی باشد. چندتایی از این بخش ها به طور خودکار تیک خورده اند مانند نوشته ها ، برگه ها و صفحه اصلی. شما می توانید بر اساس نیاز خود ، قابلیت های دیگر را نیز فعال کنید. شما با استفاده از گزینه آخر این بخش یعنی Include the last modification time می توانید مشخص کنید تا هر وقتی که تغییرات در محتواهای سایتتان به وجود آمد ، به موتور های جستجو این امکان را بدهد که بتواند مطالب را ایندکس کند.

excluded ltems: شما با استفاده از این بخش می توانید نوشته هایی که قصد دارید تا در سایت مپ وردپرس نمایان نشود را انتخاب کنید. در بخش نخست یعنی Categories می توانید دسته بندی هایی که در نقشه سایت نباشد را مشخص کنید و در قسمت های بعد می توانید نوشته ها و برگه ها را بر اساس آیدی تعیین کنید تا در نقشه سایت نمایش داده نشود.

change frequencies: با استفاده از این بخش می توانید تا زمان آپدیت برای نقشه سایت وردپرس را در هر یک از صفحاتی که مورد پسند شما است ، تعیین و مشخص کنید.

priorities: با استفاده از این بخش می توانید به صفحات سایت مپ وردپرس اولیت بندی قرار دهید تا طبق خواسته شما نمایش داده شود. به عنوان مثال بهتر است برای صفحه اصلی خود از درجه بندی 1.0 استفاده کنید تا برای همیشه در نخست قرار بگیرد و به همین ترتیب سایر صفحات را نیز انتخاب کنید. دقت داشته باشید که در مرحله آخر باید این فرآیند را ذخیره کنید تا نقشه سایت شما ایجاد شود.

آموزش معرفی نقشه سایت به گوگل

بعد از اینکه نقشه سایت خود را در XML ساختید لازم است تا آن را به گوگل معرفی کنید. پس برای معرفی نقشه سایت به گوگل در وردپرس ، ابتدا از طریق آدرس https://search.google.com/search-console وارد کنسول جستجوی خود در گوگل شوید و پس از انتخاب سایت مشابه ، به مسیر Crawl> Sitesmap مراجعه کنید.

وقتی که وارد شدید در سمت راست بالای صفحه دکمه ای با نام ADD/TEST SITEMAP قرار گرفته است ، بر روی آن کلیک کنید و در فیلد باز شده عبارت sitemap.xml که بعد از آدرس دامنه وجود دارد را وارد کنید و در نهایت بر روی دکمه Submit کلیک کنید. بعد از انجام دادن این کار ، صفحه را رفرش کنید و با مراجعه به انتهای آن متوجه خواهید شد که نقشه سایت شما به گوگل ادد شده است و با کلیک بر روی آن به صورت دسته بندی شده هر نوع پست تایپ و taxonomy را در نقشه xml گوگل که برای سایت خود ثبت کرده اید ، مشاهده خواهید کرد.

تعداد لینک های ثبت شده در سایت مپ و نقشه سایت وردپرس بر اساس لینک صفحه و تصاویر نمایان می شود و برای هر کدام از آنها تعداد ایندکس شدنشان در گوگل را خواهید دید.

به شما توصیه میکنیم مطلب آموزش سئو در وبسایت پلاتیوم را مطالعه کنید.

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با ساخت سایت مپ در وردپرس آشنا کنیم ، شما با استفاده از این مطالب می توانید این تکنیک مهم را درک کنید و در جهت منافع خود استفاده نمایید.

ممنون که تا این لحظه همراه ما بودید ، اگر سوالی دارید و یا بخشی را به درستی متوجه نشدید ، در قسمت کامنت نظرات خود را برای ما ارسال کنید. همکارانمان پاسخگو شما عزیزان خواهند بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.